Advertisement

Απεργια : ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ... - Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα.

Απεργια : ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ... - Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα.. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των κατωτέρων πληρωμάτων και των. Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. 038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ from www.kaipoutheos.gr
038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Αναφέρει ότι ο νόμος, μεταξύ άλλων «καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σ.επ.ε. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Τρέχουν οι αιτήσεις για ενίσχυση επιχειρήσεων με κατ' εξαίρεση αναστολή λειτουργίας τα χριστούγεννα. Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία.

Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου:

Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των κατωτέρων πληρωμάτων και των. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. 14 απεργία την πέμπτη 17 ιανουαρίου 2019 συναδέλφισσες και συνάδελφοι δ.τ.: Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Απεργία αποφάσισε η πανελλήνια ομοσπονδία ταξί. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία.

Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη.

ΑΠΕΡΓΙΑ | Οικονομικά
ΑΠΕΡΓΙΑ | Οικονομικά from i.pinimg.com
Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα τα καράβια στις 26 νοεμβρίου. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. 038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017. Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν την τρίτη 18 φεβρουαρίου όσοι πολίτες χρειάζεται να μετακινηθούν στην αθήνα, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε όχι. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. 14 απεργία την πέμπτη 17 ιανουαρίου 2019 συναδέλφισσες και συνάδελφοι δ.τ.: 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Χώρισαν και οι επίδοξοι δελφίνοι που περιμένουν υπομονετικά. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων :

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! - ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! - ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ from elmekerkyras.gr
Τα τυρναβίτικα νέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία… τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. 14 απεργία την πέμπτη 17 ιανουαρίου 2019 συναδέλφισσες και συνάδελφοι δ.τ.: Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Συμμετέχουμε στην απεργία της γσεε αδεδυ, παλεύουμε για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας των ενοικιαζόμενων τραπεζοϋπαλλήλων, παλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε από τον μισθό μας. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017.

Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Συμμετέχουμε στην απεργία της γσεε αδεδυ, παλεύουμε για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας των ενοικιαζόμενων τραπεζοϋπαλλήλων, παλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε από τον μισθό μας. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες).

Posting Komentar

0 Komentar